wij maken rotterdam…

Uit categorie eigen initiatief

Circe Penning de Vries, Floris van der Burg en Wendy van Leeuwen zijn een samenwerkingsverband aan het opzetten tussen Rotterdamse ZZP-ers met passie voor vakmanschap in een  creeëend beroep. Wij worden gedreven door de behoefte om in het creeëren onze passie, eigenheid en vakmanschap te kunnen leggen, ontwikkelen en delen. Daarnaast ontmoeten we veel enthousiaste Rotterdammers met eenzelfde gevoel en goede ideeën. Door deze mensen samen te brengen, kan er een bruisend en divers geheel ontstaan waarmee we onze eigen projecten initiëren, maar ook in opdracht werken. Een groep Rotterdamse jonge honden!

Zondag 11 juli presenteren we ‘wij maken rotterdam…’ (wat, waarom, wie, hoe, enz.) en willen we nader kennis met je maken. Aansluitend horen wij graag jouw aanvullingen en ideeën. Hopelijk deel je ons enthousiasme en wil je samen met ons werken aan ‘wij maken rotterdam…’

Ondertussen willen we een expositieruimte vinden, zodat we ‘wij maken rotterdam…’ kunnen presenteren. Suggesties voor een ruimte zijn welkom. Op 11 juli a.s. is de eerste bijeenkomst. Wil je ook komen of heb je ideeën, stuur me een mailtje!

Off

Comments are closed.